Общи условия - стара варсия


Общи условия за обслужване

Драги клиенти, моля прочетете и се запознайте с настоящите Условия за обслужване на електронен магазин stevianiko.bg

1. Общи условия
Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между магазин СтевияНИКО.БГ (магазин) и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от stevianiko.bg. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на stevianiko.bg, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.

Стевия НИКО е регистрирана търговска марка на „НИКО” ООД.

„НИКО” ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:
Обл. София, Равно поле, ул. Изгрев №7
ЕИК: 121024906; ДДС номер: BG121024906

2. За поверителността на вашите данни
Stevianiko.bg обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че stevianiko.bg има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

- име и фамилия
- e-mail
- телефон за връзка
- адрес за фактура
- адрес за доставка
- пощенски код

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашият личен профил.

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на stevianiko.bg. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

3. Поръчката
Поръчки приемаме 24 часа в денонощието. След като получим поръчката Ви, ще се свържем с вас за потвърждение. Поръчки можете да правите и през почивните дни, като тяхната обработка ще започне от първия работен ден, след почивните дни. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане.

4. Цените
Всички цени са в лева с включен ДДС и включена доставка.

5. Проблеми при изпълнение на поръчката
Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
1. В случай, че по независещи от нас причини, не успеем да се свържем с Вас за потвърждение на поръчката
2. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка - имена, адрес, телефон, пощенски код.

6. Плащане
Плащането на Вашата поръчка се осъществява в брой при доставката от куриер (наложен платеж). Документ издаден от нас, за съответната платена сума, ще намерите в пратката.

7. Доставка и получаване на продуктите
1. Доставка се извършва до три работни дни след потвърждението на поръчката.
2. Доставките се извършват от куриерска фирма SPEEDY, до посочения от Вас адрес. Тъй като куриерът ще Ви посети в рамките на работния ден е добре да посочите адрес, на който ще бъдете на разположение!

8. Отказ от поръчка и връщане
Можете да върнете закупените от нас продукти в рамките на 14 дни от датата на закупуването, при условие че:
- Продуктите са в оригиналната си опаковка
- Нямат нарушен вид или следи от употреба.
- Приложите оригиналните документи, с които сте получили продуктите
(фискален бон при плащане при доставка или фактура по ваше желание)
- Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка или на място, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка.

Адрес за връщане на продуктите:
Офис НИКО ООД
Обл. София 2129, с. Равно поле, Индустриална зона 1

9. Въпроси към нас
За всякакви въпроси, можете да се свържете с нас.
Мобилен: 0893 398 019
Имейл: stevia@niko.bg

10. Съдържание и авторски права
Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер, които са собственост или са лицензирани от НИКО ООД и са защитени от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост. Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост, може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на НИКО ООД или на неговите праводатели. Използването на услугите и на уебсайтa не предоставя на потребителите каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост в цялост, нито върху която и да е част от тях.

<<< Начало >>>