За нас


 

НИКО - фабрика

Кои сме ние?

"Нико" сме и сме семейна фирма. Съществуваме от 1994 година. Не сме непознати на пазара и най- вероятно поне веднъж си пил кафето си с наши захарчета. Пакетираме захар в пакетчета вече 26 години и сме повече от добри в това, което правим. Пакетираме също суха сметана в пакетчета и инстантно кафе в единични дози по 2 гр, Произвеждаме инстантни напитки с кафе и чай по наши, собствени рецепти. Това са Кафе 3в1 НИКО  и Черен чай 3в1 НИКО.

Това явно не е достатъчно, защото години наред не спряхме да търсим подсладител, който да е толкова безвреден и уникален, че да няма начин да не го покажем на бял свят и да го предложим в опаковка, която да е удобна и практична. Открихме го - Стевия НИКО - бленд от еритритол и стевия. Обикнахме го. Всичко за новият ни подсладител, можеш да прочетеш тук.

През 2019 пък се представихме на пазара още един нов продукт. Без аналог! Това е мляко - обезмаслено, гранулирано, разтворимо мляко в пакетчета по 4,0гр, което можеш да добавиш директно в кафето си. Невероятно е! Виж тук

Кое е важно за нас и… Каква е нашата мисия?

Предлагали сме, предлагаме и ще продължаваме да предлагаме винаги най-доброто на което сме способни. Винаги сме използвали, чисти суровини и сме контролирали качеството, така че да сме убедени, че до Твое Превъзходителство „Клиентът“ ще достигне продукт, който да удовлетворява изискванията ти и да те превърне във фен на НИКО. Не предлагаме компромисни варианти! Не заблуждаваме! Не правим всичко на всяка цена! Следваме философията си и сме щастливи от това, което правим! Емоционални сме и влагаме тази емоция в работата си! Заредени сме с вяра и ценим безкрайно доверието, което ни гласува всеки наш клиент!

И винаги ще бъде така!

P.S. Ще бъдем безкрайно щастливи, ако точно ти си нашият нов фен и ще ти бъдем верни! Обещаваме!

 удостоверение нико